BitcoFarm Forum

BitcoFarm Forum - Hungarian
Egy kis figyelmet kérek

sandor
- VIGYÁZAT -

 ezekkel az oldalakkal --- ethero.net --- Honeybtc.com ---

BitcoMine.net Ponzi Scheme - Megjelent többféle csalás!

Ha kibővítené a Bitcoin tárcájának hosszú élettartamát, olvassa el a BitcoMine tényszerű és pártatlan felülvizsgálatát. A BitcoMine.net a legújabb Bitcoin bányászati ​​webhely, amely a létezésével foglalkozott, és számtalan harctéri befektető börtönébe vezetett a kriptográfiai helyszíneken. Ezzel őszinte figyelmet, akkor ki egy nagy marketing taktika, amelyeket használni fognak, hogy tettek szert a bizalmat kitett más átverés oldalakat, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az abszurd Ponzi rendszer!

Mi az a BitcoMine?

A BitcoMine egy kreatív letöltés a Bitcoin bányászatban, amely hasonlít a Ponzi-rendszerek egyikéhez. A potenciális befektetők lehetőséget kapnak arra, hogy megtárgyalják a csatákat, hogy 4 különálló tagcsomagot kapjanak. Minden egyes tagság változik a kínált ösztönzőktől, de fontosabb, hogy a referencia-bizottságokra helyezzük a hangsúlyt.Most ugyanúgy, mint a legtöbb Ponzi-rendszerrel, a gerincvelővel és az ilyen csalási helyszínek élettartamával kapcsolatban, meg kell határozni az új befektetők számát, akik letétbe helyezik a helyszínen. A kezdeti időszakban a helyszínen, betétek amelyet az új befektetők használják eleget tesz a visszavonás által a leányvállalat és a Bitcoin bányászok, amely létrehozta azt az illúziót, hogy ez valóban törvényes és BitcoMine fizetni Bitcoin bányászat helyét.

Ugyanakkor, ahogy az időjárás (néhány héttel később) előrehaladt, ezen kivonások végrehajtása hosszabb időt vett igénybe, és az elkerülhetetlen "feldolgozási hibák" megjelentek. A Bitcoin tranzakciókat a Bitcoin fizetés ellenõrzésére használják arra, hogy megtartsák azokat, akik a lemorzsolódást feldolgozták, miközben türelmesen várják a halasztott fizetéseket. Ahhoz, hogy egy hosszú történet rövid, mint ahogy a legtöbb Ponzi rendszerek, a csalók mögött ezek a csalások visszafordultak, és egyszerűen igénybe lopás letétbe Bitcoin.

Ez a lopás végső soron azoknak az állításainak a következménye volt, akiket a Bitcoin megtévesztett, azokkal a leányvállalatokkal együtt, akik átvitték a forgalmat a domainjükre. Tovább ront a helyzeten, BitcoMine nem az egyetlen kampányt indított útjára ezeket a tolvajokat, ami azt jelzi, hogy ezek a csalók tapasztalt, és valószínűleg nem hagyják illegális tevékenységet, amíg nem fogott, és bíróság elé a bíróság.

Hogyan működik a BitcoMine?
A BitcoMine félrevezető Bitcoin bányászati ​​webhelyként működik, amely további befektetőket nyer, akik átirányítják a betérést. A BitcoMine legitim Bitcoin befektetési lehetőségeiként tevékenykedő hamis Ponzi-rendszerüket feltölti, a BitcoMine 4 különálló tagcsomagot kínál. Ezek a csomagok a következők:

Szén csomag

Ár: 0.01188 BTC

Beleértve: 5 szénbányász

Bronz csomag

Ár: 0,02790 BTC

Tartalmazza: 2 szénbányász, 5 bronzbányász

Ezüstcsomag

Ár: 0,04550 BTC

Beleértve: 1 szénbánya, 2 bronzbányász, 5 ezüst bányász

Arany csomag

Ár: 0.06160 BTC

Tartalmazva: 1 bronzbányász, 2 ezüstbányász, 5 arany bányász

BitcoMine bányászok
Összesen 5 különálló "bányász" áll rendelkezésre a BitcoMine.net-en keresztül. Ezek a bányászok megvásárolhatók a tagsági csomag mellett, amely lehetővé teszi, hogy több Bitcoin bevételt szerezzen. Az alábbi attribútumok mindegyik bányászhoz kapcsolódnak.

bányász

Ár: 0,0025 BTC

Időtartam: 30 nap

Napi ásványok: 1 kg szén

Napi bevétel: 0,0001 BTC

Bronzbányász

Ár: 0,005 BTC

Időtartam: 30 nap

Napi ásványok: 1 kg bronz

Napi bevétel: 0.00021 BTC

Ezüst bányász

Ár: 0,0075 BTC

Időtartam: 30 nap

Napi ásványok: 1 kg ezüst

Napi bevétel: 0,000325 BTC

Gold Miner

Ár: 0.01 BTC

Időtartam: 30 nap

Napi ásványok: 1 kg arany

Napi bevétel: 0,00044 BTC

Diamond Miner

Ár: 0,035

Időtartam: végtelen

Napi bányák: 1-3 gyémánt

Napi bevétel: 0.0049 - 0.0147 BTC

Nyilvánvaló, hogy a BitcoMine a Newco Bitcoin befektetőire irányul, mivel a különböző bányászok és tagsági csomagok révén szokatlan ROI-k jöttek létre. Vegyük például a Golden Packet, amely azt állítja, hogy 400% megtérülést eredményez. Ha 1 bitet helyez be, feltételezhetően 4 BTC-t fizet.Ahogyan már számos véleményünkben rámutattunk, a legszegényebb helyek a szukák eltávolítására nem éri el a 20-25% feletti éves hozamot. Ezek az éves hozamok következetes hozamokról számoltak be több megbízható, több éve használatban lévő felhőfelügyeleti webhelyen. Ne tévesszen meg azzal, hogy azt hitte, hogy szerencséd volt, hogy olyan csodálatos helyre találja magát, amely lehetővé teszi, hogy hihetetlenül megtérüljön. Pontosan ez az átverés mögött álló alkotók remélik, hogy bíznak és hogyan bolondják a biztonsági befektetőket a Bitcoin-ból.

Kapcsolódó levélszemét - BitcoFarm.com
BitcoMine vizsgálatunk során sikerült felfedeznünk a Ponzi rendszerhez kapcsolódó számos különböző webhelyet. A BitcoMine.net-hez legközelebb eső átverés az BitcoFarm néven ismert BitcoFarm.com néven ismert. A BitcoMinehez hasonlóan a BitcoFarm olyan, mint a BitcoMine másik unokatestvére, kivéve számos különböző funkciót. Most, ha időt vesz igénybe, hogy megvizsgálja az egyes oldalak különböző elemeit, akkor jó néhány hasonló összetevőt észlel e két webhely között.Az egyik legerősebb link között találtunk meg, hogy mindegyik megosztotta ugyanazt a kiszolgálót a névszerverek nevére és IP-címére. Bár a webhelyek ugyanazt a névkiszolgálót használják, ez nem jelenti azt, hogy mindkét webhely ugyanazt az alkotót használja. Ne feledje, hogy ez jelentősen megnöveli annak valószínűségét, hogy ez a helyzet, különösen akkor, ha ugyanazokat az IP-címeket illik minden szerver nevéhez.

Továbbá, ha időt fordított a DNS rekordok feltérképezésére, észre fogod venni, hogy mindkét oldal ugyanazt a DNS-dokumentációt tükrözi. Ez egy palacsinta, és minden kétséget kizáróan bizonyítja, hogy mindkét ugyanazon a helyszínen egymással kapcsolatban állnak egymással.Ki van a BitcoMine hálózat mögött?
Sajnos a megtévesztő felhőfeldolgozó webhely mögött álló alkotók egy adatvédelmi blokkolót vásároltak a webhely domainjéhez való regisztráció során. Ez azt jelenti, hogy nem tudunk információt találni a domaineket regisztráló tulajdonosokról vagy cégekről. Ezenkívül a két webhelyen található támogatási webhely nem szolgáltat semmilyen azonosítási információt, amely segíthetne nekünk csökkenteni a Bitcoin bányászati beavatkozás mögötti üzemeltetőket.

A szolgáltatók által meghozott óvintézkedések miatt a BitcoMine.net és a BitcoFarm.com mindkét oldalon lehetővé tette mindkettő számára, hogy teljesen névtelen szolgáltatás maradjon. Ami azt jelenti, hogy egyikük sem hagyja abba ezeket a tolvajokat, hogy ellopják csatáikat, és ne hagyjanak magukra semmit, hogy megtudhassák, hol vagy identitásuk.

-Népszerűség
Egy hasonlóni Web.com jelentés azt mutatja, hogy a BitcoMine.net globális rangja 14.366, amikor közzéteszi ezt a felülvizsgálatot (2017. október 31-én). Ezenkívül Brazíliában 2 927 főt jelentettek, és a legtöbb forgalmi helyért járó látogatók demográfiai adatai Ukrajnában, Oroszországban, Venezuelában és az Egyesült Államokban találhatók.

Ami a BitcoFarm.com-ot illeti, a webhely hosszabb volt, és így magas globális rangsorban 7,254, Brazíliában pedig 2,208 ponttal. A legtöbb forgalom az Indiában, Oroszországban, Venezuelában és Ukrajnában élő látogatókból származik.

A két webhely sorai azt mutatják, hogy nagyon népszerű webhelyek.Nagyon sok átfedő közönség járulhat hozzá az adbtc.top szolgáltatáshoz, amelyet a Bitcoin fizetett egy kattintási hirdetési szolgáltatásért, amely tagjai számára a különböző Bitcoin hirdetések felülvizsgálatát biztosítja. Más jelentős forgalomforrásokat megtévesztő, pozitív és nem megfelelő visszajelzésekkel terjesztettek elő, amelyek a Google és a YouTube keresési lekérdezéseiben találhatók.

Következtetés BitcoMine Review
A BitcoMine és a BitcoFarm félrevezetik a Bitcoin bányászati Ponzi rendszert! Ugyanazok a tolvajok, akik nem rendelkeznek erkölcsi iránytűvel, nyilvánvaló, hogy ezek a webhelyek egyike sem törvényes vagy a legjobb érdeke. Kerülje el mind a Bitcoin bányászati oldalát, ha érdekel a Bitcoin tárcájának és a körülöttetek. Ha további bizonyítékra van szüksége, böngésszen a BitcoinTalk.org BitcoFarm szálon.

Az ítélet: A BitcoMine és a BitcoFarm SCAMS!

Feketelista webhelyek: BitcoMine.net és BitcoFarm.com

Annak érdekében, hogy egy kicsit könnyebb legyen az Ön számára, ne fektessen túl sok reményt.

-- https://bitcointalk.org/index.php?topic=1911454.0 --


http://bestsitesforwork.weebly.com

02 Dec 2017 01:31 QuoteLast Edit: 02 Dec 2017 02:09 by sandor
Standart Member
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 0
zsokacska
02 Dec 2017 05:49 Quote
Standart Member
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 12
kormi97
Szép...
Tavaly májusi posztomban már leírtam tisztelt honfitársaim, hogy mi ez az egész, kétségtelenül nem ilyen szabatosan. Különösen tetszik a :"Ahogyan már számos véleményünkben rámutattunk, a legszegényebb helyek a szukák eltávolítására nem éri el a 20-25% feletti éves hozamot." A szukák akkor nem hoznak pénzt? Fordítógép?
Egy a lényeg, a magas BTC ár és tranzakciós díj, illetve ezek várható emelkedése lassan de biztosan taccsra teszi ezt az oldalt egyszercsak. Hacsak az adminék ki nem találnak valamit, de szerintem akkor is.
Szóval pénzt azaz bitcoint ide nem érdemes már nagyon berakni, bukta lesz valószínűleg.
06 Jan 2018 12:01 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
Mary79
Sziasztok! Én nem utaltam be ide pénzt, kattintásokkal szedtem össze a birkára valót. Tegnap vettem meg a birkát. 2 gyapjút adott már. Azt "el is adtam". Azt mondjátok, hogy nem fogom tudni kiutalni kártyára a btc-t? Ha mégis,akkor melyik tárcát érdemes használni? Xapo-t szerettem volna ma nyitni, de most olvasom, h befagyasztották.....vagy mi.
07 Jan 2018 04:47 Quote
Standart Member
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 0
kormi97
Huha, mennyi katt kellett ehhez és mennyi idő?
Hova:
http://www.magyarbitcoin.com/tarcak/
http://www.bitcoinbazis.hu/hogyan-taroljuk-bitcoint/
http://www.bitcoinbazis.hu/kriptopenz-bitcoin-penztarcak/

Régebben 100000 sat kellett min. betenni, hogy engedjen kivenni, hogy most mennyi, tudja a fene, valsz. kevesebb.
Nade!
Aktuálisan úgy 0.5 a WB-on, GoldM, ezzel nagyjából 40000-eket engedne kivenni. Ami ok is lenne, ha nem lenne 100000 sat körül a díj. Azaz jó nagy mínuszok vannak itt hetek óta.

Szóval nem tanácsolom, hogy pénzt tegyél be egyelőre, sokat semmiképpen.
Meg lehet próbálni egy pár 10e-es satosi utalással megnézni, hogy mennyi az akt. befektetési igény a kivéthez, de csak annyit utalnék, amit nem bánnék ha elbuknám.

Mit kezdjünk a megtermelt javakkal:
a) neveljük tovább a háziállatokat és bízzunk a kedvező piaci fordulatban (csekély az esély)
b) fogassuk meg a box rendszerben, hátha nyerünk 0.5 BTC-t (a fenti példából ettől még nem vagy kinn a vízből)
c) Bízzunk a szerencsében és lottózzuk el, hátha miénk a főnyeremény, abból még most is pozitívakat lehetne kiutalni sorjában egy darabig.
d) Hirdessük el a pénzt, valami olyat amiből tényleg lehet pénzt szerezni. (Ramaty hatásfokú, amióta rengetegen ezt csinálják az oldalon)
Amúgy most az otthoni desktop és a böngésző bányászkodás a felfutó trend talán(nem feltétlenül BTC), de az egész cryptovalutás történetben az a legbölcsebb, ha maximális bizalmatlansággal közelíted meg a dolgokat, különösen ha csábítónak tűnnek.

Remélem tudtam segíteni
08 Jan 2018 09:08 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
Mary79
Szia Kormi! Hát...napi 5-600 kattintással kb. 1 hónap volt (16.000 katt). Még egy párszor elolvasom, amit írtál, mert bevallom töredelmesen, én ezeket a szakkifejezéseket nem nagyon értem :-) .Semmiképpen nem állt szándékomban pénzt betenni, sak kattintgatok. De van másik kérdésem is....már, ha valakinek van ebben tapasztalata. Szóval azért gyúrtam a birkára, mert ahhoz azt írta, h ha egyszer megveszed, az soha nem jár le....most meg azt írja (bár nem tudok angolul, csak lefordítom az oldalt), hogy 10 nap múlva lejár. Ha ez így lesz, akkor nem értem....a csirke 30 napos... ok, a tojást sokkal kevesebbért lehet eladni, de akkor is.
Ha most 10 napig ad 1-1 gyapjút, akkor 0.075-nél leszek, tehát több, mint amennyiért a birkát vettem, de ez így hülyeség . De 0,075-öt már ki tudok utalni...nem?
08 Jan 2018 09:40 Quote
Standart Member
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 0
kormi97
Ok, kezdjük az elejéről.

Az oldalnak kettő tényleges bevételi forrása van, mégpedig a tagok befizetései ill. a külső hirdetők befizetései. (Nem, a csirkék nem tojnak bitcoin-t, még mielőtt valaki azt gondolná).
Az, hogy jelen esetben egy állat többet termel mint az ára azt úgy kell felfogni mint a kamatot egy befektetés után.
Namármost az szokott történni az ilyen rendszereknél, a fentieknél is, hogy induláskor több a befektetés mint a kivét, ilyenkor szép hasznot lehet leakasztani, de csak rövid ideig!.
Az oldal az advanced payment systemet használja, ami azt jelenti, hogy a befizetésekből mindíg finanszírozza kifizetéseket, de csak a befizetés mértékéig és elosztva a kifizetési igények között.
Példa matek
Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy mondjuk 1 BTC a napi befolyó összeg az oldalra, van 100 tag, mondjuk 100 BTC a kifizetési igény naponta. Tehát ha mondjuk 100 tag próbál meg fejenként 1 BTC-t kivenni, akkor a rendszer tagonként 0,01 BTC-t fog engedni a tagoknak ténylegesen kivenni. Durván ez a lényeg.
Az, hogy hogyan oszlik el a kifizetés nagysága, attól függ, hogy mennyi van a withdraw balance-ban illetve milyen tagsága van az illetőnek (itt még a ROI is játszik, de ebbe tényleg ne menjünk bele).

Röviden, aktuálisan a kiutalni a withdraw balance-nak nagyjából 0,1 százalékát lehet (vagy másképpen 1 ezrelékét, ha jól számolom,) eseteben olyan 10000-7500 satosi-ról beszélünk nagyságrendileg/kifizetési ciklus. Ha ezt megpróbálod kivenni, szembesülni fogsz azzal, hogy a rendszer egy méretes díjat számolna fel a tranzakció fejében, 150000-50000 satosi sávban. Azaz a kiutalás negatív eredménnyel zárulna. Na ezért nem javaslom, hogy utalj bármit is ide jelenleg.
A rendszer különben korrekt lenne bizonyos fokig, ha nem lenne ez a méretes kiutalási díj. Az utóbbi 2 hónapban a BTC árugrásai miatt lecsökkentek az oldal BTC bevételei, a tagok pedig nem tudnak pénzt kivenni a fentiek miatt. Ez alapvetően egy negatívan visszacsatoló kört eredményez (ha nincs kifizetés, épeszű ember nem fektet be, további bevétel esés, nincs kifizetés), ami meghatározza a birkák sorsát a jövőre nézve.
09 Jan 2018 01:43 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
kormi97
Ja igen
minden állat, a birka, tehén, süti, sajtgyáros lejár, újra kell venni. A különbség a csirkékhez képest a variációk lehetősége (x-y nap, z db termék nap) ill. az, hogy nem kell hirdetést nézni ahhoz, hogy kezelni tudjad. Ami növeli a hatásfokot, a lejárat előtti megújítás.
Másik tipp azoknak akik valahogy a pénzükhöz jutnának: érdemes sokszor próbálgatni a kiutalást, akár rövid időn belül is, mert a tranzakciós díj nagyot tud változni időről időre és néha egész normális mértékű.

"Ami túl szép hogy igaz legyen..."
09 Jan 2018 01:51 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
Mary79
Nagyon szépen köszönöm, így "lezanzásítva" már értem. Sokat segítettél :-) Ezt most átgondolom, de ha van időd, néha légyszi nézz be ide, mert biztos, hogy lesz még kérdésem
09 Jan 2018 06:13 Quote
Standart Member
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 0
kpsujee
how to make even more money from your Bitcoin then you are in the right place!
Go to
https://poweredcoin.live/?ref=kpsujee

to get started earning
26 Jan 2018 04:16 Quote
User Banned!
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 0
pazpeti
Sziasztok,

jelenleg melyek a legmegbízhatóbb oldalak?

Köszi
27 Jan 2018 08:00 Quote
Standart Member
Cashout
0.15000000
Cashout: 1 times
Referrals: 0
< PREV PAGE
NEXT PAGE >
Select Page: