BitcoFarm Forum

BitcoFarm Forum - Hungarian
Pénz Kivétel ?

muadib01
Üdv Mindenkinek !
A kérdésem az lenne , hogy vett már ki valaki pénzt a Bitpay telefonos appal ?
Mert ha igen akkor kérnék egy kis útmutatót a lépésekről , ha lehet .
Köszönöm előre is !

13 Jan 2018 12:37 Quote
Golden Member
Cashout
0.49438939
Cashout: 45 times
Referrals: 0
kormi97
Hú, bakker, de megörültem a "video bemutató" topic megjelenésének, azt hittem választ kapsz a kérdésedre...
15 Jan 2018 01:43 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
zsokacska
Vett már valaki pénzt ki ebből????
17 Feb 2018 04:54 Quote
Standart Member
Cashout
0.00000000
Cashout: 0 times
Referrals: 12
kormi97
Miből?

Ha úgy érted, hogy erre a befektetésre kevéssé ajánlott oldalból, akkor az avatar helyek alatti cashout:x times a válasz.
17 Feb 2018 11:29 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
georgetto
Amúgy rajtam kívül megfigyelte már valaki kormi97 hozzászólásait?
Az összes kommentje szerint ez egy rossz oldal, befektetésre nem alkalmas, nem fizet, meg amúgy se fűzzön hozzá senki reményeket, meg különben is.
Ugyanakkor az Ő adatai: 5,3 Bitcoint gyűjtött, 26 alkalommal fizettetett ki, és 809 meghívottja van.

Ha ennyire szar ez az oldal, akkor kedves kormi97 miért van még mindig itt?
28 Feb 2018 08:49 Quote
Standart Member
Cashout
0.15050502
Cashout: 5 times
Referrals: 3
kormi97
Nézzük tényszerűen, bár nem gondolom, hogy köteles lennék válaszolni, de ha már ilyen szépen kérnek...

5 BTC: teljes megtermelt pénz, nade több mint egy év alatt. Ez az összes be és visszaforgatott tőke és annak kamatos kamatai+nyeremény. Ami ténylegesen rendelkezésre áll az ennek a tizede, 0,5 BTC. Mint ahogy egy, hmm... kissé csalódott hangvételű hozzászóló említette korábban "verném a seggem a földhöz" ha ennyit tudtam volna kitermelni innen összességében.

Rossz oldal? Nem állítok ilyet, csak szerintem kissé sokat kell várni arra, hogy a ténylegesen befektetett összeg+nyereség visszajöjjön, aktuálisan. Akár az is lehet, hogy fennmarad addig, de inkább nem. Miért? Korábban leírtam

Nem fizet? Volt bő egy hónap az idén amikor csak minuszokat látott a mezei user, ha kifizetést kért, akkor éppen ezt írtam. Óvodás koromban meg egyszer bepisiltem, de felnőve már nagyjából az is elmúlt....
Most éppen csurrant/cseppent, nekem a 0,25-0,5 BTC-re olyan 10-30 K satoshikat/10 nap tavaly november óta. A fél BTC-met, ha most kezdenék mondjuk ennyivel, nagyjából 500 kifizetéssel kapnám vissza, ha jól saccolom.
Szóval, a remény hal meg meg utoljára, meg a lakáshitel (olyan 15 év alatt meg is lenne az összeg ebben az ütemben, csak az a baj, hogy még akkor is csak nullszaldós lennék)... Szóval, elő a konzerveket, mindenkinek meglesz a pénze, egyszer, csak türelem, pont mint a Questornál.

Viccet félretéve, ha valaki szerint a fenti gondolatmenet nem stimmel, egészen nyugodtan cáfoljon meg és biztasson befektetésre, mi magyarok szeretünk reménytelen financiális konstrukciókba pénzt tenni.

Az igazsághoz persze hozzá tartozik, hogy az indulótőkém 1 éve ennek töredéke volt és kb 6 hónap alatt hoztam, de az az oldal felfutó korszakában volt, az pedig már a múlté és nem fog visszatérni (szerintem).

800 reff? Hát igen, zömmel orosz/ukrán felhasználok (Paks 2-ért! Nesztek!) és venezuelaiak (őket sajnálom, de ez van). Aki keresni akar, reffeket gyűjt, ez ennek a világnak az egyik alapszabálya ha tetszik, ha nem. Amúgy vagy 3 hónapja már nem erőltetem a dolgot.

Végül miért is vagyok még itt. Ki a kicsit nem becsüli... vagyis a kis kifizetés is pénz (-ecske), ha nem haragszik tisztelt felhasználó társam, egyelőre nem dobnám el magamtól. A fő ok azonban, hogy a nyereségemet elhirdettem és inkább más oldalakkal próbálok előre jutni.
De a bitcoin Lambóból egyelőre sajnos csak az illatosító van meg, több a csalódás nagyságrendileg mint a siker.

Összefoglalva: mindenki egész nyugodtan veszítsen vagy nyerjen ott a pénzével ahol akar. Elő a számológéppel (azért az nem árt), hajrá és bízzunk a jószerencsében (is)

Szevasztok
02 Mar 2018 11:01 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
georgetto
Kedves kormi97, köszi a választ. Bocsi, ha úgy hangzott, hogy az itteni tevékenységeddel bármi problémám lenne.
Bár a befektetésed nem derül ki a fenti válaszból, de ha jól hámozom ki, egy év alatt 0,5BTC hozzád került, ami jelenlegi árfolyamon kb 1,5 millió HUF, egy év alatt mellékesnek szerintem ez nem rossz.

Nekem két problémám van egyébként, az egyik, hogy mindenki sír a magas tranzakciós díj miatt. Ha bárki küldött már BTC-t mondjuk Coinbase-n, láthatta, hogy ez ilyen magas, ez van.... Az emberek (többnyire az angol nyelvű fórumon) folyamatosan sírnak, hogy ez meg az miért van. Szerintem, ha cryptovalutával akarnak foglalkozni, akkor nézzenek utána....

A másik a bitcofarm likviditása, miszerint ha hirdetést adsz fel, azt rendkívül olcsón teheted meg, a hírdetés megnézéséért kifizetett összegek tekintetében. (Szerintem ezt rosszul csinálják.)
A másik, hogy kb. 10 másodperc alatt kideríthetjük a Bitcofarm BTC címét, ahova a befizetések mennek, és ahonnan jönnek a kifizetések, hát a napi befizetések igen gyatrák, amik az Advanced Payment System miatt ellehetetlenítik a kifizetést. Jó lenne ha átgondolnák az oldal tulajdonosai az oldal jövőjét.

Szerintem én még türelmesen kitartok egy darabig, de valószínűleg nem innen lesz meg a bitcoin Lambó... :)
05 Mar 2018 01:04 Quote
Standart Member
Cashout
0.15050502
Cashout: 5 times
Referrals: 3
kormi97
Nem, bocs ha félreérthető a dolog, 0,5 BTC van benn itt: ez a játékpénz.
Kint a walletben a töredéke. Olyan 0,03 lehet ami direkt kijött nagyjából összesen. Kb 150-200 $-t fektettem apránként promócióba, talán 0,005 volt az indulás, de ebben már nem vagyok biztos.

Ez kispálya, de a direkt mérleget is nézve pozitívban vagyok, leszámítva a temérdek időt amit elfecséreltem itt.

Nekem sokkal jobban furdalja az oldalamat, hogy vajon ugróegér társunk milyen tapasztalatokkal bír, ő vajon pluszban van e, mert ha igen, akkor ott a biznisz.
08 Mar 2018 12:45 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
muadib01
Kedves Kormi , megtisztelsz az "ugróegér" kifejezéssel ! Komolyra fordítva a szót én az elejétől befizetés nélkül "dolgoztam" és nagyon jó lenne ha annak a BTC-nek csak a tizede lenne meg ami a nevem alatt látható . Tulajdonképpen a belépésem óta kb 0,1 btc jött össze és az is csak amiatt , mert még az elején 0,001-0,005 btc-ket fizettek ki amikor kértem . Mostanában sajnos csak 0,00001 - 0,0001 btc magasságban fizetnek alkalmanként . Lassú pénz , de hát ez is valami . Remélem , hogy senki kedvét nem vettem el a játéktól . További szép napokat mindenkinek !
08 Mar 2018 11:40 Quote
Golden Member
Cashout
0.49438939
Cashout: 45 times
Referrals: 0
muadib01
Üdv Mindenkinek ! Az előző hozzászólásomból kimaradt és a topicot is ezért nyitottam , miszerint : keresek egy "legohogan" nevezetű kollégát , aki leírta , hogy hogyan lehet kivenni pénzt a rendszerből "bitpay telefonos appal" . Sajnos nem igazán akar sikerülni a dolog , úgyhogy , ha valaki ismeri a folyamatot vagy esetleg megtalálja legohogan kollégát , akkor az kérem , hogy jelentkezzen . Köszönöm előre is !
08 Mar 2018 11:54 Quote
Golden Member
Cashout
0.49438939
Cashout: 45 times
Referrals: 0
kormi97
A topicra magára visszatérve, szerintem átmeneti bug lehetett, különben már bedőlt volna viharsebesen az oldal, esetleg valami hoax. Muadib, ha mégis megtudod hogy kell, szerintem egyedül bemattolod az admin-t egy teljes játékösszeg kivéttel.

Még egy apróság, az itteni "tranzakciós díjak" és a blokklánc tr. díjai meglehetősen lazán függnek össze tapasztalatom szerint, valami eltérő algoritmus számolja őket.

Végül szerintem ami továbbvinné az oldalt még egy jó darabig az az új befizetőknek/tagoknak adott kvázi kedvezmények lennének, pl alacsonyabb min. befizetés igény a kifizetésekhez, egyszeri tr. díj átvállalás, meg ilyesmik, "kapja el őket a gépszíj". Sajnos sok admin (lásd uniclique oldalak februári módosításai a standard tagok vonatkozásában) nem racionálisan áll a kérdéshez, mert alapvetően a kisbefektetők az a megbízható tömeg ami működteti hosszabb távon a rendszereket, szerintem, és nem a spekulatív tőke. Bocsánat a hasonlatért, de ha a paraszt elhull, a király is éhezni fog. Továbbá amíg az oldal indulásakor a bitcoin 1/12 volt a jelenlegi árfolyamnak és mondjuk egy harmadik világbeli játékosnak úgy egy napi megélhetését kellett beáldoznia, hogy induljon itt, addig most ez már közel félhavi pénze. Ennyit senki sem szeret koplalni. Másrészről a tavaly év végi bitcoin láz is megszűnt, akkor mindenki befektetni akart, akárhová, csak aztán jött a nagy reccs, mint ahogy az szokott lenni és már nem tűnik olyan jó ötletnek sokaknak a cryptovaluta. Meglátjuk meddig jutnak a törökök, de a klón oldalakon már akad zűr bőven.
08 Mar 2018 04:02 Quote
Standart Member
Cashout
0.21169583
Cashout: 31 times
Referrals: 809
< PREV PAGE
NEXT PAGE >
Select Page: